top of page
BureauAPS_DaytoDay_25.jpg

Day to Day

Day to Day is opgericht door de zussen Daisy en Daniëlle. Onze uitvaartonderneming is modern en toegankelijk. Wij zien tijd als een belangrijke factor in de periode vlak na het overlijden van een dierbare. Alles draait bij Day to Day om het begeleiden van families in die periode. Dit doen wij met oprechte aandacht en zonder op de klok te kijken. Elke dag bekijken we wat er nodig is en onderhouden nauw contact met nabestaanden tijdens de voorbereiding van een uitvaartceremonie. Onze betrokkenheid en oog voor detail stellen ons in staat om een uniek afscheid te creëren. Een dienst die recht doet aan uw overleden dierbare

DAISY

D

Mijn naam is Daisy Helmig, partner van Erik en moeder van zoon Stijn. In 2013 heb ik een carrièreswitch gemaakt van het HR vak in de zakelijke dienstverlening naar de uitvaartbegeleiding. Na een periode gewerkt te hebben bij een kleine begrafenisonderneming, ontdekte ik dat de rol van uitvaartbegeleider mij goed past. Samen met mijn zus Daniëlle zijn wij, vanuit onze eigen overtuiging, gestart met Day to Day. Wij staan dagelijks families op een rustige manier bij om samen met hen een goed afscheid van hun geliefde te bezorgen.

BureauAPS_DaytoDay_28.jpg
BureauAPS_DaytoDay_27.jpg

D

DANIËLLE

Mijn naam is Daniëlle Dijkstra. Ik ben getrouwd met Gerben en heb 2 kinderen, Kim en Stefan. Met veel plezier heb ik 22 jaar in het basisonderwijs gewerkt en deed daar veel ervaring op in de omgang met zowel volwassenen als kinderen. Naast mijn werk was ik vrijwilliger in een hospice. Hier zag ik hoe fijn het is om in de laatste levensfase van betekenis te zijn voor bewoners en families. Dit inspireerde mij om, net als mijn zus, de opleiding tot uitvaartverzorger te volgen. Ik vind het belangrijk dat families de tijd krijgen om beslissingen te nemen en hen daarbij zoveel mogelijk te ontzorgen.

bottom of page