top of page
  • Foto van schrijverDay to Day uitvaartbegeleiding

Corona rondom een uitvaart

Samen met u organiseren we een persoonlijk en waardevol afscheid met daarbij de risico’s voor alle betrokkenen zoveel mogelijk te beperken.


In de periode na overlijden en bij een afscheid is het fijn om mensen om je heen te hebben. In deze tijd is dat niet gemakkelijk en vanzelfsprekend. Met de genomen maatregelen van de overheid, denken we creatief mee in het vormgeven van het afscheid. Onze begeleiding blijft ongewijzigd. De contacten verlopen echter grotendeels telefonisch of via de mail om fysiek contact zoveel mogelijk te beperken.


Een uitvaartplechtigheid houden we met maximaal 30 personen.


Op de uitvaartlocaties is geen horeca beschikbaar; wij vragen dan ook een ieder om na de plechtigheid zijn/haar eigen weg te gaan. In de aula hebben we een alternatief condoleance moment bijvoorbeeld door uw hand op uw hart te leggen of het namasté gebaar te maken.

Wij doen er alles aan om met een familie creatief te zijn bij de invulling van het afscheid. Er zijn vaak mogelijkheden om de plechtigheid live te streamen, een beeld- en/of geluidsopname te laten maken of een fotoreportage te laten maken. Ook kan de dienst in besloten kring gehouden worden om dan op een later moment een herinneringssamenkomst te organiseren. Hierbij zouden beelden en/of foto’s van de dienst getoond kunnen worden.


Mocht je hier vragen/opmerkingen over hebben, kun je altijd contact opnemen via info@daytodayuitvaart.nl of op telefoonnummer 0297-893073.


Ook voor vragen met betrekking tot het regelen/organiseren van een uitvaart als het coronavirus de oorzaak van overlijden is, kun je bij ons terecht met je vragen.


De afgekondigde maatregelen gelden in ieder geval tot 28 april 2020. Wij realiseren ons dat deze enorme impact hebben. Gezien de bijzondere omstandigheden hopen wij op uw begrip.

Recente blogposts

Alles weergeven

Herdenkingsavond 2023

Op vrijdag 24 november organiseren wij onze jaarlijkse herdenkingsavond ‘een lichtje voor jou’. We nodigen je van harte uit bij Gasterij De Kwakel, Vuurlijn 78 in De Kwakel waar we een programma hebbe

Comments


bottom of page