top of page
  • info707915

Herdenkingsavond 'een lichtje voor jou'

Op vrijdag 25 november organiseren wij na 2 jaar van online herdenken weer een herdenkingsavond waarbij we elkaar kunnen ontmoeten. Je bent vanaf 19.00 uur uitgenodigd bij Gasterij de Kwakel aan de Vuurlijn 78 in De Kwakel. Om 19.30 uur is er een programma met gedichten, verhalen en muziek. Ook worden de na(a)m(en) van overledenen genoemd, waarbij een kaarsje wordt aangestoken. Mocht je het fijn vinden dat we de naam van jouw dierbare(n) noemen, dan kun je dat tot uiterlijk woensdag 23 november aangeven middels een mail naar info@daytodayuitvaart.nl Vind je het daarnaast ook fijn dat er tijdens het aansteken van het kaarsje een foto van diegene wordt getoond, dan kun je ook een foto meesturen.

Tot ongeveer 20.15 uur is het formele gedeelte, waarna tot 21.00 uur gelegenheid is om na te praten.


Vanaf 20.30 uur is er ook gelegenheid op de Algemene Begraafplaats in Uithoorn om een kaarsje te branden bij het graf van jouw dierbare, de urnenmuur of bij het strooiveld. Je kunt zelf een kaarsje meenemen of een kaarsje kopen bij de Gasterij of op de begraafplaats.


We ontmoeten je graag de 25ste!


Recente blogposts

Alles weergeven

Herdenkingsavond 2023

Op vrijdag 24 november organiseren wij onze jaarlijkse herdenkingsavond ‘een lichtje voor jou’. We nodigen je van harte uit bij Gasterij De Kwakel, Vuurlijn 78 in De Kwakel waar we een programma hebbe

Commentaires


bottom of page