top of page
  • Foto van schrijverDay to Day uitvaartbegeleiding

Lezing Joke Verweerd - Troostpleister

Zaterdag 23 maart hebben we een korte lezing van Joke Verweerd bijgewoond, schrijfster van het boek 'Troostpleister'. In dit boek verwoordt ze wat het betekent om een geliefd persoon los te moeten laten en hoe rauw rouw is. Een eerlijk verhaal over haar ervaringen, afgewisseld met gedichten, waarvan 'Ik zie je nog' er één is.


Ik zie je nog

Ik zie je nog,

soms in een droom.

Ik hoor je stem

soms onverwacht.

Ik weet nog zo goed hoe je lacht.

Je bent voor een deel in mij achtergebleven;

zo zal ik nooit helemaal zonder je leven.

Je zult er steeds zijn,

in vreugde en in pijn.

Herinneren is toch niet enkel verdriet?

Dan doe ik het mooie ervan zo teniet.

Je bent voor een deel in mij achtergebleven;

dus zal ik nooit helemaal zonder je leven.

Recente blogposts

Alles weergeven

Herdenkingsavond 2023

Op vrijdag 24 november organiseren wij onze jaarlijkse herdenkingsavond ‘een lichtje voor jou’. We nodigen je van harte uit bij Gasterij De Kwakel, Vuurlijn 78 in De Kwakel waar we een programma hebbe

コメント


bottom of page