top of page

"Van de dag van overlijden tot de dag van de uitvaart. Day to Day staat voor u klaar."

BureauAPS_DaytoDay_05.jpg

De dag van overlijden

Wanneer uw dierbare is overleden, is het belangrijk dat een (huis)arts officieel de dood vaststelt. Neem gerust uw tijd om nog even alleen te zijn met de overledene. Nadat een arts de verklaring heeft afgelegd, komt uitvaartbegeleiding in beeld.

Wij komen snel naar u toe om de eerste zorg te bespreken en verlenen. Waar bevindt de overledene zich en is er nog verzorging nodig? Wilt u helpen met verzorgen? En waar gaan we uw dierbare opbaren? Nadat de eerste zorg is geregeld en eventueel verleend, praten we verder.

Day to Day neemt tijdens het vervolggesprek de tijd om rustig met u alle uitvaartwensen te bespreken. We stemmen met elkaar af wat er nu nodig is en wat later kan. Wij zitten niet vast aan vaste leveranciers of verzekeraars en stellen met u een uniek afscheid samen. Klein en intiem of een grote uitvaartceremonie met alles erop en eraan; het is allemaal mogelijk.

 

Van overlijden tot de uitvaartceremonie, wij staan elke dag voor u klaar. 

BureauAPS_DaytoDay_40.jpg

De dagen tot de uitvaart

Tijdens de dagen tot de uitvaart moet er veel geregeld worden. Wij realiseren ons als geen ander dat er heel veel op u afkomt. Daarom begeleiden wij u dagelijks op een rustige en duidelijke manier. Zo weet u precies wat er nog geregeld moet worden. Day to Day is er voor u tijdens de drukke en emotionele dagen voorafgaand aan de uitvaartceremonie. 

BureauAPS_DaytoDay_20.jpg

De dag van het afscheid

Wij zorgen ervoor dat op de dag van het afscheid alles tot in detail is geregeld en nemen u zoveel mogelijk zorg uit handen. Precies zoals wij met elkaar hebben afgesproken. De uitvaartceremonie kan plaatsvinden op een door u gewenste locatie, van kerk of uitvaartcentrum tot de eigen tuin of favoriet restaurant. Op de dag van de uitvaart geven we u alle ruimte om voor de laatste keer afscheid te nemen van uw dierbare. 

bottom of page